top of page

huis verbouwen

je kunt niet zomaar klakkeloos beginnen met je huis te verbouwen, als er geen goed plan ligt. Tijdens de werkzaamheden krijg je 1001 vragen, waar je direct een antwoord op moet geven. Hoe fijn is het dan, als er een goed plan ligt, zodat je vooraf weet waar alles komt te staan. Dit voorkomt dat je achteraf extra kosten maakt door dingen nog aan te moeten passen.

interieurontwerp

na het intakegesprek is gestart met het interieurontwerp. De keuken is verplaatst naar de achterzijde van het huis, zodat aan de voorkant een afsluitbare thuiswerkplek gecreëerd kan worden. Enkele ideeën zijn middels een plattegrond voorgelegd, zodat gekozen kon worden met welke indeling men verder wilde.

interieurontwerp in 3D

omdat de bewoners graag een voorstelling wilden hoe het er allemaal in het echt uit komt te zien, heeft men een interieurontwerp in 3D besteld. Hierin worden verhoudingen beter zichtbaar, en door het renderen van enkele beelden krijg je een levensecht beeld.

ruimtelijk effect

de meubels wilde men zoveel mogelijk behouden; de eettafel is vanwege zijn formaat vervangen door een ronde tafel, zodat er samen met een eetkamerbank een bredere doorloop ontstaat, zodat je een ruimtelijk effect krijgt

keukenontwerp

een keukenontwerp is gemaakt in 3D, waarna er overleg heeft plaatsgevonden met de interieurbouwer; samen worden de puntjes op de i gezet om tot een optimaal resultaat te komen. Materiaal van aanrechtblad, en kastwerk is uitgezocht, waarbij rekening is gehouden met structuur, glansgraden en kleurencombinatie.

tegels 

Ilse is ook op pad gegaan om dé tegels te vinden: alles moet uiteindelijk kloppen en bij elkaar passen. Voor menigeen is het moeilijk om de juiste combinatie te vinden tussen het overweldigende aanbod. Daarbij wordt u ontzorgd; de prijsopgave van de leverancier krijgt u bij de presentatie te horen, zodat u niet zelf op pad hoeft.

lichtplan

door een lichtplan in het ontwerp te verwerken, is het totaalplaatje compleet: nergens meer donkere hoeken , of alleen licht van bovenaf

shopservice

als een basis ontwerp uitgebreider mag, kun je gebruik maken van de shopservice. Hierbij worden geen 'gelijkend op' voorwerpen geplaatst, maar wordt er gezocht naar dat specifieke element voor je interieur, geplaatst in een overzicht met verkoopadressen en prijzen

gordijnen en jaloezieën

wist je dat je via Ilse ook mooie en betaalbare gordijnen en jaloezieën kunt kopen? Ik kom hiervoor bij je aan huis met stalen. Ter plekke wordt dan samen bekeken wat er het beste bij jouw situatie past, en vaak kan ik meteen ook een prijs aan je doorgeven. Alle maatwerk jaloezieën, rolgordijnen etc. hebben een snelle levertijd van maximaal 3 weken, en worden in Nederland geproduceerd. Meer informatie? Neem gerust contact op.

#gordijnen #jaloezieën #raambekleding #shopservice #lichtplan #meubelplan #interieurontwerp #ontwerpin3D #fotoechtbeeld #huisverbouwen #interieurfilmpje #kleuradvies #tegels #shopservice #interieurontwerpbergeijk #interieuradviesbergeijk #houtenjaloezieën #geenluxaflex

bottom of page