top of page

interieuradvies Bergeijk

Voor dit interieuradvies in Bergeijk hadden de aanstaande bewoners mijn hulp ingeroepen; de woonkamer was in een taps toelopende L-vorm, welke moeilijker in te richten is. Men moest nog op zoek naar nieuwe meubels, dus was het wijs om voor aanschaf van enig artikel, hulp in te roepen.

behang als eye-catcher

Aan de smalle muur komt een kek behang als eye-catcher. Van de bewoners mag het wel een beetje opvallend zijn. Hierbij is gekozen voor een behang met tropische vogels, passend bij de eigenaar die zelf een volière heeft.

meubels in verhouding

Door de smalle lange huiskamer zijn er meubels geadviseerd die in verhouding goed tot zijn recht komen binnen het geheel; de bank staat op pootjes zodat er meer 'lucht' rondom ontstaat. De fauteuiltjes zijn laag, zodat het zicht voor het raam niet volgebouwd wordt.
De kast wordt met de korte kant tegen de wand geplaatst, zodat deze fungeert als roomdivider

ronde eettafel

Door de ronde eettafel krijgt de langwerpige kamer meer speelsheid. Om een bredere doorloop te verkrijgen, wordt er een eetkamerbank tegen de muur geplaatst, zodat er meer ruimte ontstaat.
De vorm van de tafel komt ook weer terug als cirkel op de wand; deze maakt de (eigenlijk te kleine) wanddecoratie optisch wat groter, zodat de verhoudingen kloppend worden gemaakt

#kleurgebruik #industrieel #smalleruimteoptimaalbenutten #interieuradvies #bergeijk #ditisilse

bottom of page