top of page

KLEURADVIES

Creëer met een nieuwe kleur meteen een fijne sfeer! 

Door het ontvangen van het juiste kleuradvies heb jij voor een relatief lage prijs snel resultaat.

kleuradvies

Hoe werkt het?

Ik kom bij je langs om de ruimte te bekijken. Het is van belang dat het eindresultaat een harmonieus geheel vormt. Daarom bekijk ik de reeds aanwezige materialen in huis: als je van plan bent nieuwe meubels of andere spullen voor je interieur te bestellen, dan is het fijn dat ik hiervan op de hoogte ben.

Je kunt aangeven welke sfeer je zoekt, dan ga ik daarna meteen aan de slag met het zoeken naar de juiste kleurcombinatie. Samen komen we daarna tot overeenstemming, waarbij nog mondeling tips worden gegeven over welke kleur je het beste in je accessoires kunt afstemmen, indien je dat wenst.

Ik werk met Shade designers' verf; deze hebben prachtige kleuren in het assortiment welke helemaal van 'nu' zijn. 

Deze kleuren zijn perfect met elkaar te combineren,  en verkrijgbaar voor diverse doeleinden (wanden, kozijnen, meubels).

Na het advies is het mogelijk om samen met de bestelde verf de kleurstalen te ontvangen op A5 formaat: hierdoor kun je makkelijker de juiste accessoires kiezen.

Het tarief om je interieur een verbeterde sfeer mee te geven is 275 euro*.

Indien je graag met Shade verf aan de slag gaat, ontvang je bij een minimale besteding van 350 euro aan verf een korting van 50 euro op het advies; dit kost je dan slechts 225 euro.

Wil je graag een andere verf gaan gebruiken, dan kan dit natuurlijk ook. Met de standaard kleurenwaaier kunnen ook combinaties gevormd worden. Stalen op A6 zijn na het advies verkrijgbaar.

*tarief geldt voor 1 ruimte (bv woonkamer) voor een advies van maximaal 2 uur.  Is het nodig om op twee locaties te kijken (meubels  in het 'oude' huis en ruimte van het nieuwe huis), dan komt daar een uurtarief bij, gebaseerd op de besteedde tijd van de eerste locatie (waar de meubels en dergelijke bekeken worden).

 

Wil je een advies voor meerdere ruimten, dan komt daar 40 euro excl.  21% BTW per half uur bij.

Op zoek naar een advies voor meerdere ruimten, of nét dat beetje extra? Dan is het kleuradvies+  wellicht iets voor jou.

genoemde tarieven zijn inclusief btw, locatie binnen straal van 15 km berekend vanuit Bergeijk of Eindhoven. Buiten deze straal geldt een toeslag van 0,19 euro pkm
2019-02-28.png
bottom of page