top of page

kleuradvies Hapert Bladel

Ilse is gevraagd voor een kleuradvies in deze woning van de gemeente Hapert Bladel, om voor een nieuw te maken wandmeubel de RAL-kleuren te kiezen. 
Het kleuradvies voor enkel het wandmeubel werd uitgebreid naar een complete metamorfose voor de gehele woonkamer, zodat de nieuw aan te schaffen meubels in het geheel zouden passen.

interieuradvies 

Het kleuradvies werd uitgebreid naar een interieuradvies, omdat ook de indeling werd aangepakt. Voorheen bestond de ruime woonkamer in drie delen (zithoek, pc-meubel, fauteuil), waarbij in de nieuwe situatie de zithoek meer opengetrokken is, zonder dat deze te groot oogt. 

maken van een nis

Het idee van het maken van een nis was ontstaan, zodat de lengte van de kamer iets gebroken zou worden. Door nieuwe raambekleding en een ombouw van de radiator, krijgt de voorzijde van het huis een modernere look zoals gewenst was.

metallic behangstrook

Door een metallic behangstrook te plaatsen, wordt het industriële idee van een ruwe wand geïmiteerd op een vriendelijkere manier. Hierdoor krijgt de lange wand een speels effect, en behoeft deze geen verdere wanddecoratie. 
Door te spelen met kleuren en accenten ontstaat er een aangekleed gevoel, en krijg je meer rust in een interieur

#metallic #okergeel #olijfgroen #accentbehang #hapert #bladel #advies #interieuradvies #kleuradvies #ditisilse

bottom of page