top of page

ontwerp kantoor & ontwerp showroom

Vanwege plannen om een groter bedrijfspand te betrekken is Ilse benaderd om een ontwerp te realiseren voor het kantoor, de showroom en de vergaderruimte van de Leidingshop.

ontwerp op maat - de klant centraal

Het is belangrijk dat een ontwerp op maat is; het moet precies bij de klant passen. Voor aanvang van elk ontwerp staat een profielschets van de klant centraal: wat voor bedrijf is de Leidingshop, wie zijn zijn klanten, hoe wil je de nieuwe ruimtes gaan gebruiken, wat wil je uitstralen?

Al gauw werd duidelijk dat een stoer, licht industrieel uiterlijk gewenst was: naast de afzet via de webwinkel bestaat de mogelijkheid om bestellingen af te halen. Vaak wordt dit gedaan door bedrijven (hoveniers) of consumenten in werkkleding, dus het geheel moet wel tegen een stootje kunnen en bestand zijn tegen modderschoenen.

het interieurontwerp

In het interieurontwerp staat "buiten wordt binnen" centraal; het buitengevoel wordt naar binnen gehaald door het toepassen van buitenmaterialen als gevelbekleding, tuinmeubilair in de vergaderruimte, een kleed wat qua kleurstelling doet denken aan een grasmat, het toepassen van echte planten en het plaatsen van  levendige visuals van beregening op enkele wanden.

bottom of page